توضیحات
حب دوای بلغم
حب دوای بلغم داروی شگفت انگیز طب سنتی است که موجب رفع بلاغم بدن، خستگی و خواب آلودگی را رفع کرده و باعث سرحال شدن بدن می شود. این داروی طبیعی علم طب سنتی در کاهش وزن بسیار موثر بوده و در درمان چاقی از گروه داروهای مهم محسوب می شود.
موارد مصرف حب دوای بلغم
حب دوای بلغم معروف به داروی سردی معده امام صادق علیه السلام قویترین داروی ضد بلغم می باشد. این داروی طب سنتی برای سردی امعاء و احشاء، سستی بدن، تقویت معده، دفع بلغم لزج، ام اس، ضد نفخ، استرخاء، عفونت ها و رطوبت ها مفید می باشد.
مصرف مداوم آن موجب اصلاح تری گلیسیرید می شود. این دارو مورد تایید علوم طب سنتی ایران و تیم پزشکی دکتر افراسیابیان می باشد.
نحوه مصرف
روزی ۳ عدد صبح ناشتا و شب موقع خواب میل شود.
توصیه مصرف
در مزاج های گرم و خشک احتمال یبوست هست که با مصرف گل قند و ملینات رفع خواهد شد. مصرف در فصول سرد توصیه می شود. مزاج این دارو گرم و خشک است.
ترکیبات حب دوای بلغم
این داروی سنتی با ترکیبات گیاهی ویژهای که دارد به شکل قرص عرضه میشود. به شکل قرص عرضهشدن آن در نهایت میتواند بهتر و مؤثرتر به درمان سردی بدن کمک کند. ترکیبات گیاهی قرص بلغم عبارتند از سیاه دانه مدبر، آویشن کوهی، مصطکی رومی و زنیان مدبر که در ادامه در مورد این ترکیب ها توضیح خواهیم داد.
۱. سیاه دانه
سیاه دانه یا شونیز گیاهی گلدار و بومی مناطق جنوب غربی آسیا می باشد. بیش از ۲۰۰۰ سال است که مردم به شکل های گوناگون از جمله روغن، عصاره، دانه و ..از سیاه دانه استفاده می کنند و به عنوان گیاه دارویی ارزشمند در طب سنتی شناخته می شود.
از نظر تاریخی، از سیاه دانه برای درمان انواع سردرد، دندان درد، گرفتگی بینی، آسم، آرتروز و کرم روده استفاده می شده است. همچنین برای رفع انواع التهاب، عفونت و انگل در طب سنتی نیز تجویز می شود.
شواهد علمی نشان می دهند که سیاه دانه مانند یک دارو آنتی هیستامین عمل می کند و به همین دلیل برای تقویت سیستم ایمنی، مبارزه با سرطان، جلوگیری از بارداری، کاهش تورم و کاهش واکنش های آلرژیک موثر شناخته می شود.
۲. آویشن کوهی
از قدیمالایام از آویشن کوهی در اکثر داروهای سنتی استفاده میشده است. گیاه آویشن به دلیل اینکه حاوی ویتامین c، مواد معدنی و آنتیاکسیدان است در طب سنتی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
همچنین به دلیل خواص ضدالتهابی قوی که گیاه آویشن دارد میتواند التهابات بدن که بر اثر غلبه سردی بر دستگاه گوارش ایجاد میشود را کنترل و از بین ببرد.
علاوه بر این خاصیت ضدمیکروبی آویشن در کاهش باکتریها و میکروبهایی که از طریق مواد غذایی وارد معده میشود و سلامت دستگاه گوارش را مختل میکند را بهبود میبخشد. همچنین آویشن از ایجاد زخم معده جلوگیری میکند و سوءهاضمه را از بین میبرد.
۳. مصطکی رومی
یکی دیگر از داروهای گیاهی مؤثر برای درمان زخم معده، نفخ و اسپاسم، سوءهاضمه و درمان عفونتهای باکتریایی از آن استفاده میشود صمغ مصطکی است. همچنین در طب سنتی از صمغ مصطکی برای بهبود گردش خون نیز استفاده میشود.
کارشناسان طب سنتی گیاه مصطکی را مقوی و پاککننده معده میدانند و از آن برای درمان سرفه نیز استفاده میکنند.
۴. زنیان
زنیان با خواص آنتیاکسیدانی بالا که دارد به تسکین التهاب و درد کمک ویژهای خواهد کرد. همچنین این گیاه پر خاصیت بهعنوان گیاه ضد اسپاسم محسوب میشود و برای سوءهاضمه، نفخ، دردهای شکمی و بهطورکلی برای دستگاه گوارش یک نعمت محسوب میشود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.